Alla barnprodukter

Personliga barnprodukter

Tycker du att det är svårt att hitta presenter till barn som är både användbara, roliga och personliga? Då är du inte ensam. Att köpa presenter till sina egna barn är sällan speciellt svårt, men för de där extra minnesvärda gåvorna krävs det vanligtvis mer eftertanke.

Vill du köpa en fin och personlig present har vi många riktigt bra förslag att välja mellan. Ett mycket populärt och trendigt knep har varit att beställa barnprodukter med barnets namn på. Detta kan liknas vid profilprodukter som företag kan beställa från medtryck.com på nätet. Hos företaget medtryck.com kan du förvisso inte beställa barnprodukter, men du kan beställa bra produkter till kunder och samarbetspartners med företagets egen logga på.

Skapa en personlig present med barnets namn

Med bara ett namntryck har en vanlig leksak eller annan barnprodukt förvandlats till en mycket personlig och fin present. Här nedan listar vi några av våra absolut bästa tips där du med fördel kan trycka, skriva, måla eller brodera barnets namn.

1. Kläder

Skapa personliga och fina kläder till barnet genom att brodera barnets namn på. Här kan du välja allt från klänningar till tröjor, bodys eller byxor. Vill du inte brodera själv kan du beställa från ett tryckeri.

2. Gå-vagn

Gå-vagnar är både roliga, praktiska och kan göras mycket personliga. En gå-vagn är dessutom en mycket fin present som passar lika bra till födelsedagen som till dopet.

3. Väskor och kepsar

Är det dags för ditt barn att börja skolan? Då kan en ny ryggsäck med barnets namn vara att rekommendera. Vill du inte köpa just en ryggsäck kan andra accessoarer vara lika bra som t.ex. en mössa eller en keps.

Alla barnprodukter