Alla barnprodukter

Praktiska väskor

För att du ska kunna få med allt det du och ditt barn behöver när ni exempelvis ska besöka en vän eller ska iväg på en utflykt är det viktigt att du har en bra väska. Det finns många varianter av väskor som passar föräldrar och du kan läsa mer om det här nedan.

Välj en tote bag

En sorts väska som fått ett uppsving de senaste åren är tote bags. Du kan köpa tote bags på nätet där det finns många olika varianter att välja bland. Skillnaden mellan en tote bag och en vanlig väska är att de oftast inte har någon dragkedja eller en knäppning, vilket är praktiskt då du bara behöver sticka ner handen för att ta fram det du eller barnet behöver. Till exempel en leksak så barnet kan roa sig på bussen.

Förutom att en tote bag är praktisk och enkel att använda så finns de i många olika storlekar. Behöver du få med dig många saker ska du välja en större modell. Men om du bara behöver ta med dig några kläder och andra nödvändigheter kan det räcka med en mindre. De kommer i olika färger och material och därför kan du hitta en som passar din stil.